Állatfekhely tisztítás

A Gőz a lelke mindennek...

Kellemetlen szagok nélkül

Nehéz vagy szinte lehetetlen tisztán tartani, kitisztítani a házi kedvencek fekhelyét? Nem fér be a mosógépbe sem? Kisebb testalkatú kedvenceink esetében még csak-csak megoldható a feladat otthon is, de a nagyobb testű kutyák fekhelye már komoly kihívást jelenthet.

Mi segítünk, hogy az állati fekhely tisztítása teljes körűen megvalósuljon, kárpitja újra tiszta és egyben higiénikus is legyen. A fekhelyet ajánlott legalább évente kitisztítani, hiszen túl azon, hogy kedvencünk folyamatosan koszolja a felületet, kiváló táptalajt nyújt a különféle gombáknak, atkáknak, egyéb baktériumoknak is.

Amennyiben a családban kisgyermek is él, házi kedvencünk fekhelyének tisztasága és fertőtlenítése kifejezetten szükséges a kicsi egészsége szempontjából is!

A rendszeres porszívózás megoldás a hétköznapokon a felületi szennyeződések és a por eltávolítására, de az igazi eredményt a kárpittisztítás nyújtja. Eltünteti a kellemetlen szagokat, a kárpit mélyebb rétegeiben tanyázó, kéretlen élősködőket és fertőtlenít is egyben.

Nagy teljesítményű, csúcsminőségű gépünknek köszönhetően rövid a száradási idő, ezért az állati fekhely tisztítása után, rövid időn belül már ismét birtokba is veheti kedvencünk a  pihenőhelyét.