szőnyeg tisztítás

A Gőz a lelke mindennek...

Szőnyegtisztítás az Ön otthonában

Ne cserélje le kedvenc szőnyegeit, és ne költsön jelentős összegeket a cserére! Az új ár töredékéért varázsoljuk újszerűvé őket, hogy még sokáig örömmel használhassa azokat.

Nyerje vissza szőnyegei eredeti színét, üdeségét és szabaduljon meg a makacs foltoktól, az ártalmas atkáktól szőnyegtisztítással!

Professzionális technikával gondoskodunk róla, hogy szőnyege visszakapja tisztaságát, frissességét és újra üde illat vegye körül Önt otthonában.
 Megbízható, nagyteljesítményű  tisztítógépekkel varázsoljuk újjá szőnyegét, padlószőnyegét. Jelenleg olyan szőnyegek tisztítását vállajuk, melyek vízzel tisztíthatóak. Bizonyos szőnyegek speciális tisztítást igényelnek, pl. Shaggy szőnyegek, perzsa szőnyegek, selyem szőnyegek, gyapjú szőnyegek.

A szőnyegtisztítást azért fontos legalább évente a nagytakarításokkal egybekötve végezni, mert még ha látszatra nem tűnik piszkosnak a szőnyeg, az élősködők, azok ürüléke és a házi por is mélyen megtelepszik a mélyebb rétegekben.

Ezeket hagyományos, otthoni módszerekkel nem lehet maradéktalanul eltávolítani, elengedhetetlen a nagyteljesítményű gépek erős szívóhatása. Világpiac-vezető tisztítógépeinkkel a legmélyebb rétegig kitisztítjuk szőnyegeit, elvégezzük az atkamentesítést is, így megszabadulhat a kéretlen atkáktól és azok káros ürülékétől is.

A modern technológiának köszönhetően rövid a száradási idő, így kedvenc szőnyegeit gyorsan birtokba veheti újra, nem borul fel a család megszokott napirendje, minimális kényelmetlenséggel jár. Cserébe élvezheti a friss illatot, a gyönyörű színeket és a biztonságot.

Melyek a helyszínen nem tisztítható szőnyegek?

 A torontáli, ugyanis ez engedi a színét, ezt csak vegytisztítással lehet tisztítani. Ugyanez a helyzet a tört fehér színű gyapjúszőnyeggel is. A vékony selyemszőnyeget, faliszőnyeget, a rongyszőnyeget, valamint az olyan szőnyegeket sem lehet a helyszínen tisztítani, amelyeknek nincs tartásuk, ugyanis az igen erősen szívó gépünk felszippantaná. Ezeket onnan ismeri fel, hogy amikor Ön porszívózza, akkor már a háztartási porszívó gépek is felemelik. Továbbá a túlszennyezett szőnyegeket sem. A mostanában divatos – több centi hosszú, sodort szőnyegeket sem.